Friday, January 27, 2006

Supermarketin mielialahissi

Hei vain täältä Supermarketin mielialahissistä. Vasemmalla voitte nähdä tuon Lostiksen, joka punaa innokkaasti huuliaan ja on lähdössä tänään miehen kanssa autoretkelle jonnekin päin Suomea, kenties jopa Turkuun katsomaan vanhaa suosikkibändiään Barefoot Brothersia. Mies ehdotti matkaa ja yöpymistä hotellissa, jotta tässä farssissa pääosaa näyttelevä pariskunta saisi joskus edes olla rauhassa jossakin. Jos taas katsotte oikealle, näette umpimasentuneen, tosi huonossa jamassa olevan Lostiksen, joka ei tahdo muuta kuin huudattaa kotona stereoitaan ja vapista viltin alla. Ja keskellä, niin, ihan tuossa keskellä meillä on nähtävänä Lostis kaikessa päättämättömyydessään, se potkii rikkinäistä pesukonettaan, jotta saisi koneessa olevat pyykit joskus ulos, se miettii pukisko se edes ollenkaan kunnon vaatteita päälleen tänään ja toivoo, että se voisi vaan lähteä baarikierrokselle kotikulmilleen Kallioon.

Palataan taas tänne Supermarketin neuvonpyytämisosastolle. Lostis kysyy: Mitä helvettiä mä teen tänään?

8 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Mene Turkuun!

3:04 PM, January 27, 2006  
Anonymous Anonymous said...

Samaa mieltä Harrin kanssa. Mene Turkuun. Masentuneena arki ja liian tuttu ympäristö on hanurista, vaikka tuntuukin hyvältä vaihtoehdolta. Vaikka teidän suhde tuntuisi olevan vähän sekaisin niin viihdyt ilmeisesti Miehen lähellä ja pieni ympäristönvaihdos tekee ainakin minulle aina hyvää. Mitä sinulla on menetettävänä? Rohkeutta ja haleja.

3:10 PM, January 27, 2006  
Blogger sea said...

Jäät kotiin vetää suklaata kunnes naama on täynnä finnejä ja tutiset peiton alle niin, että olet ihan kermana...? Lähdet tietenkin Turkuun. :)

3:39 PM, January 27, 2006  
Anonymous Anonymous said...

Turkuun!

4:48 PM, January 27, 2006  
Anonymous Anonymous said...

Tursuun. Sanos tursulaine.

Jos hyvin käy ja valitsette oikean hotellin, saatatte päästä uinumaan mun siivoamaan huoneeseen. ;)

6:08 PM, January 27, 2006  
Anonymous Anonymous said...

Kerrot sitten mitä puit päällesi sinne Turkuun ;-)
http://etelamerkki.blogsome.com/2006/01/27/vaatteet-ja-aatteet/

6:33 PM, January 27, 2006  
Anonymous Anonymous said...

Masennus on niinkuin flunssa - kuka tahansa voi siihen sairastua. Ja jos sitä ei hoida, se johtaa pahempiin sairauksiin. Musta tuntuu (blogin lukijana), että sä et taida hoitaa sairauttas kunnolla, vaan "menet kuumeessakin töihin".
Onko se oikasti sä tuossa parisuhteessa, vai onko se sairaus, masennus?
Anna itselles lupa sairastaa ja parantua omaan tahtiin (voisi tarkoittaa oikeaa pitkää sairaslomaa).
Oikea hoito voi olla myös lähteminen Turkuun, mutta sä kyllä tiedät sen itse parhaiten, luota siihen. Jos Mies on tosissaan, se kyllä jaksaa odottaa, että olet taas täysissä voimissasi.
Mutta ole hyvä itsellesi, ja huolehdi oikeasta hoidosta.
Ajatukset kanssasi!

9:39 AM, January 28, 2006  
Blogger Lostis said...

Vau. Näin monta upeaa kommenttia tullut mulle. Kiitos kaikille. Nyt ei ehdi päivittää, mutta lupaan kertoa kaiken tästä järisyttävän kummallisesta viikonlopusta, jahka pääsen kotiin ja koneen ääreen.

1:39 PM, January 28, 2006  

Post a Comment

<< Home