Wednesday, January 25, 2006

Oi onnea!

Tänään mä näen miehen ja pääsen sen viereen yöksi, lämpimään. Sisälläni kuplii iloisesti ja voisin melkein syleillä koko maailmaa.

Eilen oltiin Ninskin kanssa leffassa katsomassa Harry Potter. Leffasta itsestään taidan sanoa vain lyhyesti sen, että pidin siitä kyllä, mutta jotain jäi mielestäni puuttumaan. Leffan jälkeen menimme baariin. Joimme muutamat oluet ja Ninski innostui tarjoamaan minttusnapsia. Niitäkin meni melko monta sekä myös oluita kyytipoikana. Kotiuduin puolenyön maissa. Meillä oli oikein mukava ilta, juttelimme kaikista maailman asioista.

Tänään olen sähköpostaillut miehen kanssa ja hän toivoi voivansa hakea minut töitten jälkeen, menemme hänen lämpimään kotiinsa. Olen hirmuisen iloinen, on ollut niin kovin ikävä.

Huomenna yritän taas tehdä vähän kotihommia. Nämä mun yritykset on vaan aika säälittäviä... Heh. No josko edes roskia saisin vietyä tai jotain!

Ostin eilen pari leffaa, niistä enemmän toisessa blogissani, jahka ennätän sinne kirjoittaa. Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home