Saturday, November 26, 2005

Pettymys.

Joskus hommat ei vain onnistu.

Eiliset pikkujoulut olivat täysi katastrofi ja suuri pettymys kaikille. Paikka oli aivan liian pieni, ruoka oli täysin mitäänsanomatonta, ravintoloitsijan mielestä hyla on sama kuin laktoositon, miksauspöytä hajosi toisen biisimme aikana eikä sitä saatu enää kuntoon. Häivyin Ninskin kanssa paikalta, kun selvisi, ettemme voi soittaa settiämme loppuun.

Mentiin kahdestaan KuuKuuhun kaljalle. Juteltiin. Mä kerroin Ninskille kaiken Yömiehestä, suurimman osan se jo toki oli arvannutkin. Teki hyvää jutella.

Räntäsateessa me sitten käveltiin keskustaan, ravintolaan, jossa työkaverit olivat jatkoilla. Ninski joutui lähtemään junaan aika pian ja mä hengailin paikalla väistellen pikkujoulun ja viinatarjoilun rohkaisemia liian innokkaita mieshenkilöitä. Kävelin sit aamuyöllä kotiin lähimmän esimieheni JS:n kanssa. Yön viimeiset tunnit menivät Yömiehen seurassa, tekstiviestein.

Posti ei ollut tuonut kirjoja, jotka minun piti arvostella. En saanut myöskään ilmoitusta, että ne olisivat postissa noudettavissa. Tiukille vetää ja vituttaa.

Mä menin nukkumaan noin kuudelta aamulla enkä ole herännyt kunnolla koko päivänä. Istuin tunnin kuumassa suihkussa enkä tahtoisi pukea päälleni, saati sitten lähteä ovesta ulos. Vaan mentävähän se on, jossain vaiheessa.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home