Saturday, November 19, 2005

Perhosia vatsassa

Voi hyvät hyttyset sentään, millainen lauma perhosia liitelee vatsassani juuri nyt.

Yömies tuli kaksoisveljensä ja tämän tyttären kanssa hakemaan minua kymmeneltä. Ajoimme Ikeaan. Tungoksessa olimme lähekkäin, mies piti huolta siitä etten saanut ahdistuskohtausta, tuli välillä itse todella lähelle... Me kadotimme kaksoisveljen & lapsen jossain vaiheessa, jäimme odottamaan heitä rauhalliseen nurkkaukseen. Mies vitsaili, että on kadottanut kaksostutkansa, kun ei veljeä alkanut kuulua. "Mutta jos minä nyt suutelisin sinua, hän olisi välittömästi tässä vieressä."

Huivi teki niskahiuksiini ison takkukasan, kuten aina. Täsmälleen samanlainen takkukasa niskaan tulee vain ja ainoastaan silloin, kun on miehen kanssa peiton alla. "Pitäiskö tuo selvittää vai mennä tekemään lisää?"

Mies toivoi minua kylään residenssiinsä, mutta tulin kotiin johtuen kaksoisveljestä ja tämän lapsesta. Emme olisi kuitenkaan voineet olla kovin luontevia ja olla lähekkäin kuten me molemmat palavasti halusimme. Minut tuotiin siis kotiin. Voi kunpa vain...

No. Tein hyviä ostoksia. Ostin kaksi lämmintä fleecehuopaa jääkaappityyppisiä olosuhteita asunnossani lämmittämään, kaksi aivan fantastista puolen litran kahvikuppia, wokkipannun ja kattilan. Mies osti astioita (lautasia ja laseja sekä kattiloita ja mukeja), yöpöydän ja muuta.

Tästä tuli todella hyvä päivä. Mulla on lämmin ja kupliva olo.

1 Comments:

Blogger Lostis said...

Niinpä.

8:58 PM, November 19, 2005  

Post a Comment

<< Home