Monday, July 18, 2005

Kun kissa on poissa... (hiirillä on kivaa!)

Kuinka hurmaavaa olla töissä, kun Pikkupomo on lomalla! Vapautunutta, hauskaa, nauruntäyteistä. Kuitenkin siinä samalla saa tehtyä hommia ihan yhtä lailla, paremmalla motivaatiolla kyllä. Toisen tiimin esimies, jonka kanssa tulen oikein hyvin toimeen, kävi erikseen pyytämässä, että otan jotkut tietyt keissit hoitaakseni "koska kaikkihan me tiedetään, että sä hallitset nämä hyvin." Tuli hyvä mieli!

Kotimatkalla hain postista kuusi kirjaa ja kaksi dvd:tä. Nyt riittää lukemista! Tosin mulla on yksi tiiliskiven kokoinen John Grisham kesken, se on niin tylsä, etten jaksa lukea. Vaan pakkohan se on, pienestä asti olen ollut sitä mieltä, että kirjoja ei jätetä kesken, vaikka kuinka tylsiä oisivat.

Vatsa on jostain syystä taas tosi kipeä. Tuntuu kuin ois nielaissut vahingossa jalkapallon, jossa on piikkejä. Siellä se repii, iso kuuma pallo.

Päivän musiikillinen inspiraatio: teen särökitaraversion hitaalla bluestemmolla eräästä kasari-ysäridiskohitistä! Esittelin ideaa parille kaverille, innostuivat tolkuttomasti. Minä myös!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home