Thursday, July 14, 2005

Sana viikonvaihteeksi

Laiskin lepakkovuoro ikinä. Tein sellaisia hommia, jotka ei normaalisti mun päivään kuulu. Sain inhottavan pistävän kivun niskaani. Työasennot taas hakusessa.

Veljeni soitti. Humalassa, tietenkin, eihän sille selvinpäin tulis edes mieleen. Oli pelaamassa kavereiden kanssa jotain musavisaa, ja niille tuli kinaa oikeista vastauksista. "Soitetaan mun siskolle, kyllä se tietää!" Ja niin tiesinkin. Kolmen kotimaisen bändin kokoonpanot ja levytykset luettelin kuin vettä vaan. Jälkeenpäin nauratti, miten mun päässä VOI olla niin paljon kaikkea turhaa tietoa.

Pankistakin soitettiin. En vastannut.

Huomenna perjantai ja rahaa. Menen Ninskin kanssa syömään ja oluelle. Sitten kotiin, tiiviisti, lauantain ja sunnuntain vietän täällä. On niin paljon tekemistä. Viimeistelen kaksi biisiä, siivoan, pyykkään ja luen. Odotan innolla! Enhän oo juurikaan viettänyt täällä aikaa sitten kevään.

Naapurin koira ulvoo taas. Se herätti mut puoli seitsemältä aamulla samalla ulinalla. Ei kivaa, ei tosiaan. Kunpa vain näkisin sen omistajarouvan joskus, jotta voisin kertoa koiransa ulvonnasta.

Taidan keittää kupin kahvia, lukaista suosikkiblogit ja mennä sit suihkun kautta nukkumaan. Öitä kaikille!

(Ai niin, linkkilista päivitän myös viikonloppuna, lupaan.)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home