Monday, July 11, 2005

Ei villasukkia

Heräilin yöllä puolen tunnin välein pyyhkimään paniikissa kasvojani, luulin olevan ötököitten peitossa. Ei kovin mahtava fiilis siis.

Kummallisia asioita tulee mietittyä. Olen pohtinut tuntikausia josko olisin onnellisempi laihana, tummatukkaisena tai ruskeasilmäisenä. Olen myös miettinyt imuroimista. Se on nimittäin puuha, jota syvästi inhoan, varsinkin kesällä. Talvella imuroiminen on siitä hyödyllistä, että hommassa tulee lämmin. Nyt ei ole pariin päivään tarvinnut villasukkia, joten imurointikin on siirtynyt ja siirtynyt.

Vaan josko tänään saisi taas elämän syrjästä kiinni. Tiskaisi ja pesisi pyykkiä. Eikä olisi enää vain huono ihminen, joka innostuu aina juomaan liikaa.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ai että liskojen yö sulla takana..?

Kyllä sitä voi kesällä heittäytyä joskus vaikka muutaman päivän ryyppyputkeenkin. Ei se kenestäkään pahaa ihmistä tee. Minä ryyppäsin vähän lauantaina ja eilen nukuin huuruja pois kun muut jatkoi. Taidan olla tulossa vanhaksi...;)
-minh-

7:32 PM, July 11, 2005  
Blogger Lostis said...

Joo, pientä liskoilua takana. En mä muuten tunne itseämi ollenkaan huonoksi ihmiseksi tuon biletyksen takia, mutta kun se tili on oikeasti miinuksella... No, onneksi perjantaina on tilipäivä, saan maksettua laskuja ja muuta.

Vanhuus ei tule yksin, minh. Uskottava se on! =)

7:56 PM, July 11, 2005  

Post a Comment

<< Home