Wednesday, July 13, 2005

Liikaa ajatuksia

Tänään muutama ohikiitävä ilon hetki. Mukava (vaikkakin vielä vähän kipuisa) päivä töissä. Pikkupomo hyvällä tuulella (!!!), kysyi huolissaan pitäisikö mun kuitenkin olla vielä sairiksella, kun kuunteli mun hengittämistä. (Siis se rahisee niin kovaa, että ei sen tarvinnut mitenkään erikseen tulla kovin lähelle sitä kuuntelemaan.) Ehdotti sitten itse, että teen jotain muita hommia tänään.

Työkaverit riemuitsivat paluutani, kävivät halailemassa. Mikähän siinäkin on.

Huomenna palataan ruotuun lepakkovuoron muodossa. Perjantaina aamuvuoro, sitten Ninskin kanssa ulos syömään. Ja jospa yrittäisi vaihteeksi viettää viikonlopun kotona... Heh. Vieläkin naurattaa viime viikonlopun unenomaisuus ja kaikki hienot hetket.

Oho. MTV3:n Talousuutisissa juttua blogeista. Vähän jänskätti ne lähikuvat ihmisten päikkäreistä. Omaani ei onneksi näkynyt.

Ajatus harhailee, mihinkään ei jaksa keskittyä. Vielä yksi katsomaton elokuva hyllyssä, jospa sen laittaisi pyörimään. Tosin levyjäkin on kuuntelematta pino... Ja lukemattomia kirjoja. Eipähän tule tekemisen puute sitten viikonloppuna!

Perjantaina on vihdoin se tilipäivä, rauhoittaa vähän mieltä kun saa asioitaan hoidettua. Vaan kyllä sellanen pikainen toimintatonni olis ihan poikaa. Mut jos mä otan jonkun hemmetin pikalainan, niin olen jumissa tässä kaupungissa ja työpaikassa sen lyhennysten ajan. Onko se sitten pelkästään paha asia?

Huuh. Liikaa ajatuksia.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home