Friday, July 15, 2005

Vilukissan paluu

Hellekausi taitaa olla päättymässä. Heräsin vilun tunteeseen. Täkki takaisin sänkyyn ensi yöksi. (Tosin meikäläinen nyt on sellainen vilukissa, että muut todennäköisesti äimistelevät, että mitähän se sekoilee.)

Kauan kaivattu rahapäivä on täällä. Tosin tällä kertaa, enemmän kuin koskaan, kyseessä on ns. tili tuli tili meni -tilanne. Vaan eipä vainoa pankki enää (ennen kuin teen sen taas).

Mies Menneisyydestä aloittaa ymmärtääkseni tänään kesälomansa. Kunpa tapaisimme taas. Tahtoisin painaa pääni hänen rinnalleen, laskea käteni lämpimälle iholleen. Tahtoisin halata, lujaa. (No niin. Eikö tästä jo puhuttu. Unohda koko juttu!)

Ilosaarirock mielessä. Aika monta vuotta tuli siellä oltua töissä ja nyt valtaa kaipuu. Taidan ensi vuonna yrittää päästä paikalle. Edellisestä kerrasta onkin vierähtänyt muutama vuosi. Vaan elävästi muistan, kun kieltäydyin myymästä kaljaa eräälle silloin alaikäiselle rokkitähdelle. "Etsä tiedä kuka mä oon?" -kysymykseen oli upeaa vastata: "Tiedän. Siks just mä en sulle myy."

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Heh, tuli mieleen vain Tiktak, kun en osaa kuvitella Pikku Geetä juomassa kaljaa. Vai kuka se mahtoi olla? :)

9:29 PM, July 15, 2005  
Blogger Lostis said...

This comment has been removed by a blog administrator.

3:08 AM, July 16, 2005  
Blogger Lostis said...

Ne, jotka on käyneet viime yönä tai tänä aamuna lukemassa tätä, sai lukea vastauksen Tiian kysymykseen, mutta mä nyt poistin sen, ettei tule mitään sanomista...

11:43 AM, July 16, 2005  

Post a Comment

<< Home