Wednesday, December 14, 2005

Tapettia

Miten tää työpaikka saa mut sekunnissa ahdistumaan ihan hengiltä? Mä tulin iltavuoroon eikä mun tarvinnut kuin astua ovesta sisään, kun jo alkoi tuntua todella pahalta.

Mun piti tänään jutella pomon kanssa siitä palkattomasta vapaasta, mut ylläriylläri, pomo ei ookaan paikalla vaan Hämeenlinnassa.

Pitäis varata se lääkäriaika. Miten kaikki on nyt niin hankalaa? Musta tuntuu kuin mä huutaisin ihan täysillä koko ajan, mut kukaan ei kuule tai välitä.

Musta on tullut taas tapettia.

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Aikanaan kun itselläni oli vastaavia fiiliksiä, mulla meni tilanne niin pahaksi että itkin jo matkalla töihin ratikassa.... Voi jeessus!!

Onneksi sain uuden, nykyisen työpaikkani aika nopeaan tahtiin, täälä olenkin viihtynyt jo kohta 8 vuotta.

Joten suosittelen työpaikan vaihdosta, jos vain suinkin on mahdollista?

1:25 PM, December 14, 2005  
Blogger Magpie said...

Tiedän tunteen.. välillä jokin ympäristö voi saada ahdistumaan, vaikkei itse paikassa tai ihmisissä olisi vikaa.

Vaihda työpaikkaa. Tai kokeile ensin sitä vapaata. Koita jaksaa!

1:26 PM, December 14, 2005  
Anonymous Anonymous said...

Ettei vaan sinulle olisi tapahtumassa sama tilanne kuin minullekin aikoinaan. Masentunut olemukseni tuli niin tutuksi tietyille ihmisille, etteivät he enää edes huomenneet tilaani vaan olivat kuin kaikki olisi normaalisti.

Tuossa tilanteessa lääkäriaikojen, työnteon, koulun ja kaikkien muiden pientenkin asioiden tekeminen muuttuu mahdottomaksi, kun tulee fiilis että kaikki pitää tehdä itse, eikä kukaan auta.

Been there...

1:53 PM, December 14, 2005  
Blogger Sivustaseuraaja said...

Muistan nuo tunteet entisestä elämästäni. Pitkän kesäloman jälkeen menin itkua vääntäen töihin - ei maistunut mikään enää miltään.

Edellisiä peesaten; harkitse työpaikan vaihtamista, jos mahdollista. Ne ovat radikaaleja tekoja, mutta voivat avata aivan uuden maailman ja mahdollisuuden.

Jaksamista!

2:04 PM, December 14, 2005  
Anonymous Anonymous said...

Minä myös olen sitä mieltä, että jotain pitäisi tapahtua tuossa asiassa. Itsekin asian kokeneena voin sanoa, että se mitä feeniks sanoo pitää 110% paikkansa, työympäristö "normaalistaa" masentuneen ihmisen ja sulkee silmänsä avunhuudoilta.

Pidä huolta itsestäsi !

4:52 PM, December 14, 2005  

Post a Comment

<< Home