Saturday, December 10, 2005

Nuppi turvoksissa

Eilen illalla itkin varmaan kuusi tuntia. Nyt pää on turvoksissa ja samea. Nukuin sikeästi, se helpottaa. Yritän saada tänään jotain aikaan täällä kotona. Pestä pyykkiä, vaihtaa lakanat, jotain semmoista pientä.

Iltapäivällä tapaan ystävän. Siitä olen iloinen.

Pitänee mennä lääkäriin ja kysyä, voisko tuota lääkitystä jotenkin säätää, kun olo ei kohene ollenkaan.

Olen myös miettinyt, että uskaltaisiko mennä pomolta pyytämään, että voisin tehdä poikkeuksellisesti joko vain päivystysvuoroja (ilta- ja yö-) tai pelkkiä aamuvuoroja. En usko, että semmoinen meillä onnistuisi, mutta se tekisi mulle niin hyvää. Saisi vähän jotain säännöllisyyttä tähän elämäänsä. Jos tekis pelkästään 16-00 vuoroja, ei tapais miestä juuri koskaan töissä ja se olisi mulle terveellistä. Pelkkä sen näkeminen aiheuttaa paniikkia ja ahdistusta, kun tietää miten asiat ovat.

Päivän biisi: Sub-Urban Tribe / One of my Little Memories

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

No voi hitto...

Kysy ihmeessä siitä lääkityksestä. Uskaltaako kysyä mitä ja minkä verran käytät juuri nyt? Ei tarvitse vastata jos et halua.
Omalla kohdalla annostusta jouduttiin muuttamaan kahteen kertaan ennen kunnon vaikutusta, vaikkei olossa vieläkään ole hurraamista. Pahimmat masennuspiikit ovat sentään hävinneet.

Toivottavasti saat myös työasiat järjestettyä. Et tuossa tilanteessa tarvitse yhtään enempää ahditusta kuin sinulla jo on. Voimia...

9:11 PM, December 10, 2005  
Blogger Lostis said...

Cista ja Feeniks, kiitos kommenteista. Mä veikkaan, että mun pomo (joka on ihan oikeasti ihan järjettömän hyvä tyyppi) toteaisi vain, että "tekisi kyllä sulle hyvää, mutta ei ole resursseja meillä siihen..."

Hemmetti. Kun sais vain olla.

1:21 AM, December 11, 2005  
Anonymous Anonymous said...

Kiitos kommentistasi ja paljon voiman toivotuksia itsellesi. Lääkityksessä yleensä onkin hyvä löytää itselleen sopiva annostus, sitähän voi ihan itse säädellä, jos se on siis serotoniinin estolääkitys, välillä nostaa ja välillä laskea, ei kuitenkaan koskaan lopettaa seinään. Kysy lekurilta annoksen säätämisestä.

8:47 AM, December 11, 2005  
Anonymous Anonymous said...

Toivoi siis Katili

8:48 AM, December 11, 2005  

Post a Comment

<< Home