Tuesday, January 03, 2006

Arkaluontoista tilitystä

Huh huh. Luvassa on seksuaalista selontekoa ja muuta arkaluontoista tilitystä, joten kainoimpien kannattaa varmaan tämä postaus jättää väliin.

Eilen joskus alkuillasta mies soitteli mulle ja kertoi viettäneensä lomapäivää lähinnä ahdistuen isoissa kauppakeskuksissa. Ei ollut löytänyt muuta ostettavaa kuin kaksi pulloa viiniä, joista ensimmäisen oli juuri korkannut. Yhdentoista maissa illalla tuli sitten viesti: "Täältä lähtis bussi sinne tuossa 23.30." Minä arvasin, että mies haluaisi käydä jossain, joten menimme erääseen Kallion baariin. Meillä oli hurjan mukavaa. Juteltiin musiikista, peuroista, bambeista ja kaneista. Pussailtiin pienesti poskille. Pidettiin toista kädestä kiinni. Valomerkin jälkeen päätimme minun kylmän kämppäni sijaan hurauttaa taksilla miehen kotiin. Korkattiin se toinen viinipullo ja istuttiin viiteen asti aamulla keittiössä juttelemassa. Tämän jälkeen meidän piti mennä nukkumaan. Toisin kävi. Valvoimme puoli yhdeksään asti aamulla harrastaen ruumiinkulttuuria jos jotakin. Meillä oli upeaa. Välillä juteltiin ja naurettiin ja todennäköisesti pidettiin koko taloa hereillä, juoksimme suihkuun ja jatkoimme siitä mihin jäimme (keittiössä, olohuoneessa, työhuoneessa sekä tietenkin makuuhuoneessa). Me sovimme toisillemme lähes täydellisesti, noin fyysistä puolta ajatellen. Mmm.

Noin kolme tuntia nukuttuamme oli taas aivan ihanaa herätä miehen vierestä. Makoilimme pitkään, lopulta mies lähti laittamaan meille aamiaista. Jossain vaiheessa päivää lähdimme hakemaan Ikeasta miehelle kaappia, rahia sekä mattoa. Kuljimme käsikkäin ja meistä varmasti paistoi aika kauas se, että tässä menee nyt vastarakastunut pari.

Mies toi mut autolla kotiin. Virtsatietulehdukseni on, jos mahdollista, vielä pahempi kuin sen alkaessa. Huomenna on silti kyettävä töihin. Huokaus.

Perustin eilen Herkun innoittamana uuden blogin, Lostiksen kirjanurkan. Kunhan näiltä muilta aktiviteeteiltäni (!) ennätän, aion listata sinne tänä vuonna lukemani kirjat pienen arvostelun kera. Saa nyt nähdä milloin tässä ehtii lukemaan, kun muut asiat kiinnostavat paljon enemmän!

2 Comments:

Blogger Vanilijasuklaa said...

Lostis. Sä olet niin ansainnut kaikki nuo sanat, teot ja tapahtumat :) Olen ihan hirvittävän iloinen puolestasi!

8:40 AM, January 04, 2006  
Blogger Lostis said...

Cista ja Suklaamuru, kiitokset osallistumisesta... Olen hämmentynyt, mutta iloinen.

8:43 AM, January 04, 2006  

Post a Comment

<< Home