Friday, September 23, 2005

Feidaus

Ai väsynyt? Ai minä vai? Jaa, voi olla. Mä vietin päivän töissä, puhuin sekavia ja nauroin.Yks laiteasiantuntija kuunteli mua puhelimessa vartin ja räjähti nauramaan: "toi tarttuu, nyt mäkin ajattelen ruotsiksi ja käännän sen ensin englanniksi ja vasta sitten sanon suomeksi!" Sanakirja päässä, ei voi mitään!

Työpäivän aikana yks erittäin entinen avomies otti sähköpostikontaktia: meidän ystävä vuosien takaa, vanha bändikaveri on käymässä Helsingissä; nähtäiskö töitten jälkeen. No toki. Käytiin parit kaljat kumoamassa Bullmanissa, oli mieletöntä istua ja höpöttää niiden kanssa. Muisteltiin, että me soitettiin kimpassa jotain vuonna 1988 tai 1989, historian siipien havinaa jumalauta. Ihan käsittämätöntä! Muisteltiin aikojamme Joensuussa, treenikämppää Mutalassa, muita entisiä bändikavereita.

Kesken kaiken mä muistin blogimiitin ja sen, että oltiin Vaniljan kanssa mietitty sinne menoa. Pari tekstaria ja puhelu selvitti tilanteen, ei mennä. Helpotuksen huokaus.

Nyt väsyttää nimittäin niin, että pussit silmien alla ylettyvät noin suurinpiirtein polviin. Täysin turha on kuvitellakaan, että unta saisin, mutta saanpahan olla villasukat jalassa hiljaa keskenäni. Santeri ja sen velikin yritti tuossa houkutella vielä radalle, mut meikäläinen feidaa tänään tähän.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home