Wednesday, August 03, 2005

Postitanko vai en?

Olen täyttänyt 1000 euron pikalainan hakemuksen. En tiedä vielä, postitanko sitä. Nuo tulevat niin saatanan kalliiksi lopulta. Vaan saisinpa käytyä lääkärissä ja hankittua kaikki tarvitsemani lääkkeet. Lisäksi saisin maksettua muutaman pikkuvipin pois. Mitä mun kannattaa tehdä?

On surkuhupaisaa, että kysyn asiaa vakavissani juuri blogissani. Elämässäni nyt vain ei satu olemaan ketään, kenen kanssa tämän tyyppisiä asioita pohtia.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Paha sanoa kyllä tai ei - itse en postittanut ajateltuani eteenpäin sitä takaisinmaksun "ihanuutta"... Hädänalaisten hyväksikäyttöä, sano.

Kohota itsetuntoasi ja jätä muille itsesääli - säännöllisyys ja omat jutut jäsentävät kummasti elämää. Ja Kalliosta kannattaa ottaa irti!

5:24 PM, August 03, 2005  
Anonymous Anonymous said...

Itse otin ja kaduin jälkeenpäin, törkeää rahastusta ihmisten hädällä.Taitaa pankin pikkuluototkin olla parempia.En neuvo, mietin vaan. Itsesääli ? Jos olisimme robotteja, emme rypisi itsesäälissä, jos olisimme robotteja. En tunne montaakaan, joka siinä ei joskus olisi rypenyt, mutten myöskään juuri ketään, joka olisi lopullisesti sinne muuttanut asumaan.

1:08 AM, August 04, 2005  

Post a Comment

<< Home