Tuesday, August 02, 2005

Tervetuloa, entinen työkaveri!

Alkoi jännittää ja naurattaa, kun huomasin Laskuri.netin tilastoista, että tänään on joku tullut entisestä työpaikastani tänne blogilistan kautta. Kuka hän lienee ja mahtaako tunnistaa minut, sitä en saa kai koskaan tietää. Mutta huvittavaa ja jännittävää se on silti.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Aiemmin kun kirjoitit Clashista, niin tuli mieleen, että olen kuunnellut Clash-covereita ja remixeja paljon viimeaikoina, "Guns of Brixton" löytyy yhdeltä Kill the DJ-kokoelmalta, en muista kenen esittämänä, mutta loistava. Sitten on juuri ostamani Daddy G:n remix Armagiddeon Time-biisistä. keikoilla soitan aina vähintään yhden Clashin.
Toivottavasti paranet pian, ikävää sairastella jatkuvasti, kuten minäkin nykyään.

Astma on sellainen, jota en voisi edes kuvitella itselläni, jos ajattelen sitä, alkaa ahdistaa ihan pirusti. En varmaan koskaan sopeutuisi siihen, mutta sinä näköjään olet sopeutunut ja elät sen kanssa ihan normaalisti. Olen aina ajatellut, että astma olisi minulle kuolemaksi, kop kop..
-minh-

6:12 PM, August 02, 2005  
Blogger Lostis said...

Kyllä mä astmaan olen tottunut ja sopeutunut tässä vuosien varrella oikein hyvin. Veemäisintä on vain se, että ne lääkkeet on niin kalliita, ettei mulla ole niihin varaa. Nytkin olisin varmaan jo terve, jos voisin hakea apteekista oikeat lääkkeet...

Clash on ihan loistava. Yksi niistä Suurista Rockbändeistä, siis mun maailmassa ainakin.

7:33 PM, August 02, 2005  

Post a Comment

<< Home