Wednesday, August 03, 2005

Aggressioita aamupäivään

Vihaan tietokonettani. Olen tänään kolme kertaa poistanut ja asentanut palomuuriohjelmiston uudestaan. Nyt se vihdoin toimii, mutta kuinka kauan, se on eri asia. (Tämä matolaatikkoni on noin kymmenen vuotta vanha tai jotain sinne päin, ei vain yksinkertaisesti tila riitä eikä ole rahaa ostaa lisämuistia tai uutta [käytettyä] konetta.)

Tänään saa luvan olla viimeinen sairastelupäivä. En viitsi mennä lääkäriin hakemaan lisää sairista, koska siellä kirjoitettais mulle ne reseptit (kortisonikuuri, antibioottikuuri, yskänlääke ja astmalääkkeet) ja sanottais, että noilla tokenee. Tiedänhän mä sen, että niillä tokenee, mutta kun tilin saldo on -26 euroa, en pysty mitenkään hakemaan niitä lääkkeitä. Voi jumalauta sentään, ei ole edes sen vertaa rahaa, että saisi itsensä kuntoon.

Millähän sitä itseään tänään huvittaisi?

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Sulla on sentään taistelumieltä, hyvä ! Toivottavasti rahaa on jossain vaiheessa tulossa, että välillä saat helpotusta. Naapurilla on astma ja olen saanut kuulla, että ne on jumalattoman kalliita. Ihan törkeetä rahastaa ihmisiä tollalailla. Itse ajattelin tänään huvittaa itseäni ottamalla valokuvia ja lukemalla.
Ihanaa päivää sulle.

12:51 PM, August 03, 2005  
Blogger Lostis said...

Astmalääkkeet ovat tosiaan ihan järkyttävän kalliita. Tuossa pari vuotta sitten luin jostain ja kuulin uutisista, että niitä ei kohta korvata enää lainkaan (nythän KELA korvaa niistä muistaakseni 70%). En tiedä, onko tuo toteutumassa. Jos on, niin loppuu lääkkeiden käyttö kokonaan meikäläiseltä. On nimittäin toi itse maksettava 30%:kin aivan helvetin paljon rahaa. Ei näillä palkoilla!

4:56 PM, August 03, 2005  

Post a Comment

<< Home