Tuesday, August 30, 2005

Luen kirjaa suihkussa

Nonni. On tän viikon iltavuorot lusittu. Loppuviikko tehdään erilaisia aamuvuoroja. Tänään raivottiin yhdessä työkavereiden kanssa toimimattomia asioita ja tekniikkaa. Helpotti.

Sorry, Vaniljamuru, etten päässyt tapaamaan sua tänään. Otetaan uusiksi pian?! Ja Poppy myös, ei me niin masentuneita olla, etteikö treffata voitais!

Tänään alkaa siis Mullan alla. En ole katsonut telkkarista mitään koko kesänä, mutta nyt alkaa se jokaviikkoinen tuijotus. Taidan kuitenkin ottaa sen vain nauhalle ja katsella vaikka viikonloppuna. Vois viettää tän illan suihkussa ja kirjan parissa. Iltavuorojen jälkeen sitä on jotenkin ihan eri tavalla väsynyt. Herään kuitenkin suht samaan aikaan kuin aamuvuoroon mennessä, sit töistä päästessä onkin jo aivan puhki.

Mulla on muuten pitkä viikonloppuvapaa edessä. Maanantaikin on vapaa. Mitähän sitä keksis. Ois kiva mennä Turkuun frendejä moikkaamaan, mutta lompakko on asiasta vakaasti eri mieltä. Kyllähän sitä puuhaa varmasti kotonakin keksii, eipä silti.

Kahvia.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ai Turkkusse ? Mun äiti ja sisko asuu siellä, se on paikka vailla vertaa.
Mullan alla on ehdoton lempparisarjani myös. Tykkään.

10:14 PM, August 30, 2005  
Blogger Lostis said...

Mä olen itsekin asunut siellä (siis Turussa) muutamaankin eri otteeseen. Asuisin edelleen, jos siellä vain olisi ollut töitä. Vaan ei ollut.

10:18 PM, August 30, 2005  

Post a Comment

<< Home