Thursday, June 09, 2005

New York, Turku, Tallinna...

Viime yönä ja tämän päivän ajan on tullut taas uppouduttua tosi syvälle omiin haaveisiin. Olen lukenut tuntitolkulla asuntoilmoituksia tuolla. Kun oliskin joskus rahaa muuttaa... Lapsuudesta saakka olen haaveillut siitä.

Huomenna olis tiimin illanvietto, ensin Lintsille suoraan töistä, sitten syömään ja juomaan firman laskuun. Olisin innoissani, ellen olisi taas niin kiukkuinen Pikkupomolle. Tuli taas tänään valittamaan mulle pikkuasioista. Pomotti vähän liiaksi... Iltapäivän teinkin sitten ihan toisten hommia. Backofficen pomo ja osaston päällikkö olivat sopineet keskenään, että teen bäkkärin hommia. Siihen ei Pikkupomolla ollut mitään sanottavaa. Huoh. Luulen, että BO haluaa mut sinne töihin. Teen nykyään jatkuvasti osaksi heidän töitään. Ihan kiinnostava ajatus kyllä.

Olen levoton. Ajatukset pomppivat New Yorkiin ja takaisin, mietin pian alkavaa lomaa ja Turkua ja kavereita, Tallinnaan lähtöä Ninskin kanssa ja samalla kiroan puoliääneen edelleen jatkuvaa vatsakipua. Olo on toki huomattavasti helpottunut, mutta ei vielä paras mahdollinen.

Kohti perjantaita, kohti lomaa. Elämä saattaa olla joskus ihan elämisen arvoista. Säälittävän harvoin vain.

Päivän biisi: PJ Harvey / Come On, Billy

0 Comments:

Post a Comment

<< Home