Tuesday, June 07, 2005

Parempia aikoja odotellessa

Ja näin sitä ollaan taas vaihteeksi sairaslomalla. Oksensin verta kaksi kertaa aamupäivällä. Soitin työterveysasemalle ja sain lääkkeet puhelinreseptinä apteekkiin. Ei tämä parane, jos en pääse leikkaukseen. Lopun ikäni syön noita lääkkeitä joka tapauksessa.

Kuuntelen musiikkia ja palelen. Tahtoisin syödä, mutta en uskalla. Ehkä yritän taas minuuttivelliä. Se ei ainakaan ole liian vahvaa vatsahaavaiselle.

Blogattavaa olisi paljon, mutta sanat ei siirry päästä sujuvasti näppäimille. Kuin olisi henkilökohtaisen palomuurin profiili säädetty turhan korkeaksi. Annan olla, odotan parempaa päivää.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Sellaista ihan löysää kaurapuuroa, melkein velliä, kannattaa kokeilla, jos vatsan limakalvot ovat ärtyneet. Tulee parissa minuutissa mikrossa. Se luo suojaavan kalvon vatsalaukun pinnalle. Mutta ehkä tiesitkin sen, jos sinulla on aiemmin ollut ongelmia vatsan kanssa :)

Anu

6:24 PM, June 07, 2005  
Blogger Lostis said...

Kiitos, Anu, ehdotuksesta. Pelkällä kaurapuurolla lähestulkoon elin ensimmäisen vatsahaavan aikaan. Nyt on muutakin: revennyt ruokatorven suu ja verenvuotoa koko vatsan alueella.

Laastaria kai voisi alkaa syömään.

7:05 PM, June 07, 2005  

Post a Comment

<< Home