Monday, January 16, 2006

Kaikelle on eka kertansa

Ehdin sittenkin, pikaisesti tosin, päivittämään hiukan. Minua on taas meemeihin haasteltu, mutta nyt ei tunnu olevan aikaa eikä jaksua. Palaan toki asiaan jahka ennätän.

Ja niin, istun muuten oman kylmän kotini sijaan miehen lämpimässä kodissa. Ensimmäinen bloggaus täällä! (Kyllähän sitä ihminen voi pienistä asioista tulla iloiseksi!) Tuntuu hassulta. Mies on iloinen, että kirjoitan, mutta jotenkin tuntuu vaikealta keskittyä, kun toinen haamuilee kämpässä.

Karmea työpäivä tänään, olin taas vaihteeksi niin väsynyt, että oli itkettävän vaikeaa muistaa edes omaa nimeään. Saati sitten tajuta työasioista jotain. Töitten jälkeen kävin kotona ja tulin sitten apteekin ja ruokakaupan kautta tänne. Aion valmistaa hyvää pastaa ja mennä aikaisin nukkumaan. (Tai no, siitä nukkumisesta voidaan taas olla montaa mieltä. Viime yönäkin sain ruhtinaalliset kaksi tuntia nukuttua.)

Huomenna menemme iltavuoroon duuniin ja loppuviikon yritänkin olla taas vaihteeksi kotona. Lauantaina kutsuu Turku. En malttais odottaa! Lillasyster! Ari! Jyrki! Musiikkia! Ystäviä! Ja ennen kaikkea tietysti: LOMA!

Jaaha. Kai mun pitää sitä ruokaa mennä laittamaan.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ajattele! Pääset iskemään kaksi raatokärpästä yhdellä iskulla ja vastaamaan kerralla kahteen viehättävään haasteeseen, sillä Sinut on haastettu myös täällä. :}}

3:06 AM, January 17, 2006  
Blogger Lostis said...

Iuh. Milloin mä ehdin?!

1:05 PM, January 17, 2006  
Anonymous Anonymous said...

Ha... Lisää ilkeitä ihmisiä sinua kiusaamassa ;) En siis ole ainut.

5:51 PM, January 17, 2006  

Post a Comment

<< Home