Friday, September 30, 2005

Maalareita ja musiikkia

Tänään on ollut aika laajan skaalan soittolista käytössä. Stereoissa ovat kaikuneet the Cure, Faith No More, Aimee Mann, Below Me, Sweatmaster, Hundred Million Martians sekä Sheryl Crow. Valitettavasti kannettavastani loppuivat patterit, muutoin olisin säästynyt kokonaan lasten kirkumiselta sekä vappupillin tms ääneltä. Joku nimittäin puhaltaa johkin hemmetin pilliin tuolla ulkona jatkuvasti. Kuulostaa pahalta.

Olen pohtinut tämän kertaista masennustani ja syitä, jotka ovat syösseet minut syvemmälle. Aika hyvin olen saanut pääteltyä syitä ja seurauksia. Ehkä en tarvitsekaan päälääkäriä. (Mieleni keksii tuhansia syitä olla menemättä lääkäriin.)

Meidän talossa maalataan ikkunoiden karmeja ulkoa päin. Onnistui se maalari säikäyttämään minut oikein kunnolla tänään. Olin suihkussa, juuri kun suljin hanan ja kääriydyin pyyhkeeseen, joku koputti aivan hirvittävän lujaa keittiön ikkunaan. Ja minä asun viidennessä kerroksessa. Juoksin pelkässä pyyhkeessä katsomaan, että mitä hemmettiä tapahtuu. Älyttömän tyly maalarismies siinä pällistelee ja komentaa laittamaan ikkunan kiinni. Mahtavaa. Huikkasi vielä tulevansa huomenaamulla jatkamaan ja sunnuntaina viimeistelemään. Että verhot ja ikkunat kiinni saa olla koko viikonlopun.

Huomenna tapaan pari ystävää. Olen siitä iloinen, sillä alkaa taas tämä antisosiaalisuus vähän kyllästyttää.

Hyvää viikonloppua kaikille!

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Harmi, että ne patterit just pääsi loppumaan, tuntuu olevan maanvaiva, aina loppu, kun tarvittaisiin. Hmmh, taidat itse jo olla jäljillä tuon masennuksen hoidon suhteen, jos jo keksit tuhansia syitä olla menemättä lekurille. Tsemppiä.

Siis rakennus- ja remonttimiehet on porukka erikseen. Tuntuvat olevan tosi tylyjä, he kun ovat ammattimiehiä korjaamassa taloja ja ihmiset vaikuttaisivat olevan kiusallaan kodeissaan. Paljon samanlaisia kokemuksia. Toivottavasti ikkunasi pian on taas kunnossa.

Riemukasta lauantaita ja pidä hauskaa kavereiden kanssa.

10:58 AM, October 01, 2005  
Blogger Lostis said...

Samalla kun pää keksii tuhansia tekosyitä olla menemättä lääkäriin, mä tiedän, että se olisi tehtävä. Muutoin tää sama tivoli jatkuu hamaan hautaan asti. Ja mä haluaisin tietää olisiko edes teoriassa mahdollista saada tämä alakulon kierre katkaistua.

Mukavaa lauantaita, sisareni!

11:08 AM, October 01, 2005  

Post a Comment

<< Home