Wednesday, August 24, 2005

Thanks, Dan!

Keskiviikkoaamu. Olen jälleen nukkunut. Pitäiskö postittaa kiitoskortti Dan Brownille, sen kirjat on niin oivallista unilääkettä.

Ajattelin tuossa tulevana lauantaina tehdä muutamia juttuja, jo ihan mahdollisen muutonkin kannalta hyviä. Nimittäin aion tyhjentää vaatekomeroni kokonaan ja eritellä rajulla kädellä ne kamat, joita en ole käyttänyt vähään aikaan ja viedä ne UFFin keräyslaatikkoon. Lisäksi vois kaikki talvikamat heittää suoraan jätesäkkeihin, oispahan sekin tehty sitten. Normaalistihan minä pakkaan vasta muuttoa edeltävänä yönä. Muuttaminen on mukavaa, siksi kai olenkin tehnyt sen jotain sata kertaa...

Mulle tulee kai oppilaita tänään. Se on vähän raskasta, mutta muuten kivaa.

Käyn ehkä tänään töitten jälkeen valmiiksi vakoilemassa sitä taloa. Huomenna pääsen ihan sisään asti!

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

UFFin rahat menee kommunisteille - mutta valintahan on toki Sinun... Menestystä uuden syksyn touhuihin!

7:26 AM, August 24, 2005  
Blogger sea said...

Melkein luulin lukeneeni omaa blogia. Vaatehuone tyhjennettävä UFFille ja aina pakataan viime hetkellä, muuttojakin on takana useita kymmeniä. :)

2:41 PM, August 24, 2005  
Blogger Lostis said...

Niin, voisihan ne vaatteet laittaa tuohon Pelastusarmeijankin keräyslaatikkoon. Tuskin silti heidän asiakkaissaan on pieniä goottityttöjä, jotka riemusta kirkuen vetävät ylleen mustat loimeni.

Elina, muuttaminen on nastaa eikä siitä ota enää stressiä, kun kokemusta on tarpeeksi! =)

5:43 PM, August 24, 2005  
Blogger sea said...

Muuttaminen on tosiaan ihan jees. Pohdin tässä josko muuttaisi sitten kun palaan takaisin Suomeen. Onhan sitä jo vuosi asuttu tässä. ;)

1:29 AM, August 25, 2005  

Post a Comment

<< Home