Wednesday, August 24, 2005

Kirjalla päähän

Päätä särkee, edelleen ja taas. Kunpa pääsisin tästä kivusta ja yskimisestä jo eroon.

Huomenna näen sen asunnon. Jipii.

Tänään koko osastomme sai esimiehiltä postia: toimintamme laajentuessa kartoitamme nykyisen henkilökunnan halukkuutta esimiestehtäviin ja palvelun kehittämiseen. Kirjoita PP:lle ja OP:lle perusteluineen, miksi juuri sinun pitäisi edetä ja mistä osa-alueesta olet kiinnostunut.

Tämähän aiheutti sitten loputtomasti spekulaatiota. Poikapieni kävi ilmoittamassa tiukasti, että mun on haettava bo:n esimiehen paikkaa. Sarkku ilmoitti, että minusta pitää tulla kokopäiväinen ohjaaja ja kouluttaja. Muillakin oli vankat mielipiteet siitä, että minun on ruvettava vaikka mihin hommaan. Jännää.

Sain tulevan periodin työvuorolistat eikä paljoa naurata. On päivystystä, lepakkoa, yömyöhää ja heti perään aamuseiskaa. Permele sentään.

Nyt ajaudun takavasemmalle tuijottamaan tuota Dan Brownin kirjaa. Saisikohan se taas minut nukahtamaan? Tuohon sohvalle kenties?

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Kuulostaa siltä, että sinä kirjoitat kohta perustelut ja etenet urallasi, oisko vähän hienoa ? Tietenkin vain, JOS itse haluat, tärkeä päätös. Mutta onnea joka tapauksessa.

7:58 AM, August 25, 2005  

Post a Comment

<< Home