Wednesday, January 04, 2006

Kenen blogia lukisin?

Tiiamuru haastoi.

Kenen blogia haluaisit lukea vuonna 2006? Vastaan: jonkun lapsuudentoverin tai koulukaverin, entisen kiusaajani (jonkun niistä kymmenistä) sekä tietenkin miehen. Kummalliset valinnat, ehkä. Olenhan läpeensä kummallinen ihminen...

Tämänpäiväisiä tapahtumia valotan sen verran, että miehen eksä kävi hoitamassa viimeiset asiansa ns. kuntoon miehen kotona. Paljasti viimein, että oli löytänyt toisen miehen jo ajat sitten, eronneen, jolla on lapsia. Miestä on loukattu pahasti. Kaikki tämä ja miehen reaktiot aiheuttivat minussa järjettömän tunteiden myrskyn, joka ei ota laantuakseen. Heitän tupla-annokset rauhoittavia nyt ja menen sänkyyn pyörimään.

Kenties huomenna jo helpottaa.

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hoh, vastasit kahteen haasteeseen kerralla. Koita jaksella siellä, elä murehdi toisten suhdetta kert se on ohikin ja kaikkea. Tai jotain! Olen maaliman huonoin lohtu.

10:26 PM, January 04, 2006  
Blogger Lostis said...

Tiia :)

Et ole huono lohtu ollenkaan. Päinvastoin. Ymmärrät tunteiden vuoristorataa ja sitä kautta minuakin.

Ihana olet.

10:30 PM, January 04, 2006  
Anonymous Anonymous said...

Ihminen on julma eläin. Inhottaa huomata kuinka pahasti toisia loukataan oman "hyvinvoinnin" tai itsekkyyden vuoksi. Hetkittäin tekisi mieli muuttaa johonkin hippikommuuniin. Näinköhän tällä tosikkoluonteella siellä selviäisi?

10:44 PM, January 04, 2006  
Blogger Lostis said...

Feeniks :)

Ei hippikommuuneja. Mulla on omat kokemukseni kimppa-asumisesta ja se ei houkuta enää yhtään.

Ihminen on ihmiselle susi.

6:39 AM, January 05, 2006  

Post a Comment

<< Home