Wednesday, December 21, 2005

Pällilomalla

Kävin itkemässä siellä lääkärissä taas. Säädettiin vähän lääkitystä ja sain loppuviikon pällilomaa. Eli töihin menen vasta joulupäivänä. Elämälle kiitos.

Soitin duuniin, hoidin kaiken kuten pitikin. Yllätys oli suuri, kun itse osastopäällikkö soitti mulle äsken. Halusi tietää kuinka voin ja voiko hän tehdä jotain. Oli suunnitellut, että pakottaa työterveysaseman hoitamaan mulle terapiapaikan jostain... En osannut suhtautua. Osastopäällikkö on upea ihminen, mutta pelkään, että hän uppoutuu alaistensa ongelmiin välillä vähän liiankin syvästi.

En jaksa nyt välittää.

Kotimatkalla ostin itselleni joululahjaksi suosikkielokuvani Yksi lensi yli käenpesän. Koin järjettömän riemunpilkahduksen, kun löysin kotikulmien dvd-divarista the Clashin Rude boy the movien!!! Kaupan päälle sain YUP:n Helppoa katsottavaa.

Ostin miehelle syntymäpäivälahjaksi hopeisen korun, riipuksena on itämainen kirjoitusmerkki, joka tarkoittaa ystävyyttä. Toivottavasti hän pitää siitä, minusta se on kaunis.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Anteeksi, älä loukkaannu, mutta eikö osastopäällikkösi käytös ole hienointa mahdollista, mitä kukaan voi osakseen saada tässä kovassa maailmassa ? Ota vastaan apua, älä torju sitä. Äläkä loukkaannu, kun vanha höppänä sielunsiskosi sanoo.

Itse en mielestäni saanut mitään apua, mutta nyt kun olen lentänyt ulos työmaailmasta ja saanut ammattiapua sairauteeni, ymmärrän, että myös itse olen torjunut paljon mahdollisesti tarjottua apua.

Terveisin Katili

2:27 AM, December 22, 2005  
Blogger Lostis said...

Hei Katilikulta. En osannut oikein ilmaista itseäni eilen. Tarkoitus oli sanoa, että osastopäällikkömme on ihan oikeasti tosi empaattinen ja ihana ja paras mahdollinen, mutta minä en ollut eilen siinä tilassa, että olisin ymmärtänyt. Tuntui kuin hän olisi tavallaan tullut liian lähelle, mun reviirille. Mahdatkohan ymmärtää...

Joskus nämä on tosi vaikeita juttuja.

11:11 AM, December 22, 2005  

Post a Comment

<< Home