Friday, December 23, 2005

Lämpimän yön jälkeen

Erittäin lämpimän yön jälkeen tuntuu kammottavan kylmältä tämä aamu. Nukuimme noin kaksi tuntia, muu yö meni jutellessa ja nauraessa. Mies lähti töihin ja sieltä suoraan joulun viettoon perheensä luo, en tapaa häntä kokonaiseen viikkoon. Ikävä on jo, tietenkin, tahtoisin olla lämpimässä sylissään koko ajan.

Olemme ehkä yhdessä uutena vuotena. Toivon niin.

Blogeissa kirjoitetaan joulusta ja minä tahtoisin unohtaa koko jutun. Onneksi olen töissä joulupäivän, etten aivan murru pyhien aikana. Tämä on niin monella tavalla minulle vaikeaa aikaa.

Yksi traditio on jouluaattoisin, josta tahdon pitää kiinni: joulupuhelu Joensuuhun. Siellä on suku, joka oli valmis adoptoimaan minut jo yli kymmenen vuotta sitten. Minut kutsuttiin aina mukaan sukujuhliin, joulupäivälliselle, kesäjuhliin, joka paikkaan. He ovat minulle kovin rakkaita, ja huomenna aionkin soittaa, puhua pitkään ja hartaasti "adoptiosiskoni" K:n kanssa.

Jouluruokaa en aio laittaa, mutta ruokaa kuitenkin. Kenties legendaarinen perunamuusini olisi hyvä ikävänkarkoittaja?

Kylläpä väsyttää.

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Tervetuloa KJEO-klubiin (Kunpa Joulua Ei Olisikaan), Lostis. Toivotelkaamme siis toisillemme rauhallista ja hyvää viikonloppua!

Jos pottumuusi alkaa tökkiä, niin suosittelen keitettyä makaronia ketsupilla. Kokeiltu on. Monena jouluna. Nälkä lähtee ihan mukavasti. :}}

4:50 PM, December 23, 2005  
Blogger Lostis said...

Thanks Noone :)

Huomenna perunamuusia ja sunnuntaina makaronia, sounds like a plan.

Viikkaria sinullekin.

5:58 PM, December 23, 2005  
Anonymous Anonymous said...

Mielekästä loppuvuotta!

6:57 PM, December 23, 2005  
Blogger Lostis said...

Samoin, Herkkumuru. :)

8:38 PM, December 23, 2005  
Blogger Katili said...

Rauhallista Joulua & Hyvää muusia sulle, mulla on siankyljyksiä ja punajuurisalaattia pottuloiden kanssa. Aion tehdä kävelyretkiä ja ottaa kuvia, jos sää sallii sekä katsoa kaikkia pönttöjä leffoja. Rutistuksia minulta.

11:18 PM, December 23, 2005  
Blogger Lostis said...

Katili :)

Telepaattinen yhteys meillä, ajattelin näet juuri sinua.

Nautitaan kynttilöistä ja pienistä asioista. Halaus.

11:21 PM, December 23, 2005  

Post a Comment

<< Home