Saturday, June 18, 2005

Kiertueelle lähdön aika

No niin ystävät ja kylänmiehet. Lähden tästä kesälomakiertueelle. Ensimmäisenä luvassa Turku (veneilyä, musisointia, vanhoja kavereita, rokkia ja viinanjuontia). Sieltä sitten jossain vaiheessa isää tapaamaan (ja kenties veljeäkin, jos se nyt Suomeen asti pääsee).

Voikaa hyvin. Palaan kenties viikon kuluttua.

Päivän biisi: Pelle Miljoona / Matkalla tuntemattomaan

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Moi, tulin katsomaan kun kävit blogissani kertomassa siitä Laman biisistä ja keikasta, tack. Ai säkin kuuntelet Pelleä. Mä itkin eilen Moottoritie on kuuma-biisin kuullessani ja kuuntelin sen 10 kertaa peräkkäin. Eli onko meillä sama musiikkimaku? Aimee Mannia en tunne kyllä..
Luin tuolta aiempaa sukulaisesi kilpirauhashäiriöstä, voitko kertoa minkälainen? Minulla on vajaatoiminta jota hoidetaan Thyroxin 0,1mg /vrk ja joskus ollut liikatoimintaa joka aiheuttanut kovaa laihtumista, silmien pullistumista ja angstia. Mutta ei struumaa. Pelästyin vähän ja olen pahoillani sinun perheenjäsenesi puolesta. Kilpirauhanen saattaa olla yks helvetti. Mummilla vajaatoimintaa koko ikänsä ja mikään hoito ei auta laihtumiseen, eli jotain muutakin siinä on.
No, palailen taas lukemaan, sillävälin: hyvää Turkua!

7:22 PM, June 18, 2005  

Post a Comment

<< Home