Friday, June 17, 2005

Yöllä

Eipä tule uni tänä yönä. Yritin tunnin verran tuossa nukahtaa, mutta liian paljon asioita on mielessä. Ampiaispesä päässä. Auh.

Voisi katsoa elokuvan tai lukea kirjan. Vaan kun tuntuu ettei pysty keskittymään. Aloitin yhtä kirjaa tänään ja huomasin lukevani samaa sivua yhä uudelleen ja uudelleen. Katsoin alkuillasta yhden leffan, mutta en tajunnut siitä yhtään mitään.

Mä poltan taas liikaa tupakkaa, jotain kolmisenkymmentä päivässä. Astmakeuhkot ulvoo. Lääkkeet on loppu, paitsi se morfiinia sisältävä yskänlääke, jota viimeksi lääkäriltä sain. Sitäkö tässä pitää nyt ruveta kittaamaan?

Huomenna (siis tänään) pitäisi ehtiä tavata Santeri ennen kuin hänen koneensa lähtee. Taidan myös piipahtaa parilla kirppiksellä katsomassa, josko löytäisin jotakin kivaa paitaa. Tai telttaa, pitäisi kai sanoa. Kaikki vaatteeni tuntuvat neljä numeroa liian pieniltä.

Tänään sain isältä sähköpostia. On kummallista, että se mies osaa kirjoittaa kivoja meilejä. Faijani on umpistereotypia suomalaisesta miehestä, joka ei puhu eikä pussaa. Meilejä se kyllä osaa kirjoittaa. Joskus hirnahtelen ihan ääneen niitä lukiessani. On mukavaa mennä käymään isän luona ensi viikolla. Onhan hän minulle etäisistä väleistämme huolimatta melkoisen rakas pakkaus.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home