Sunday, August 14, 2005

Pieni päreenpalaminen

Joskus meinaa palaa päreet blogeja lukiessa. Jotkut ottavat kaiken niin helvetin tiukkapipoisesti ja tosissaan sekä asettavat itsensä toisten yläpuolelle. En halua mainita mitään nimiä enkä muutenkaan puuttua koko keskusteluun, mutta pakko tän verran ottaa kantaa. Ettei hemmetti huumoriblogienkaan anneta blogata rauhassa, niidenkin kommenttilaatikoihin mennään inuamaan! En tajua.

Olisi tuossa vielä yksi katsomaton elokuva odottamassa. En tiedä jaksanko tänään keskittyä siihen. Ensin on mentävä apteekkiin, flunssa- ja särkylääkettä ostamaan. Yskänlääke olisi mahtavaa, mutta ehkä käyn lääkäriltä pyytämässä ihan oikeata ns. taju kankaalle -yskänlääkettä. Nuo reseptivapaat kun eivät tunnu meikäläiseen purevan millään.

Huomenna pitäisi sitten taas töihin. Yskimään ja nuokkumaan särkyisenä? No jaa, ehkä mietin asiaa uudelleen sitten huomenna.

Tallensin yöllä koneeseeni uuden taustakuvan, Viggo Mortensenin. Nyt on kiireesti suljettava tämäkin näyttö ja palattavaa taustakuvaa tuijottamaan. Halvat huvit!

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Mä poltin päreet samasta jutusta, tsiisus että jotkut voi ollakin tuollaisia.

10:38 PM, August 14, 2005  

Post a Comment

<< Home