Saturday, August 13, 2005

Edelleen ihan sairasta

Heti herättyä teki mieli alkaa uikuttaa kuin koira. Nielussa taas kilokaupalla kaikkea kamaa, nieleminen sattui ja yskä repi rintaa hajalle. Ei tämä jumalauta lähde edes lepäämällä, siltä näyttää. Mulla on paniikinomaisia ajatuksia: mitäs jos en oikeasti parane enää ikinä?

Aamumusiikkina toimii tänään the Cure. Kun elämäni Rakkaus vielä eli, meillä oli traditiona kuunnella iltaisin klo 22.00 Curen Lovesong. Hän siellä, minä täällä. Meidän biisi. Oli meillä kyllä hemmetin paljon muitakin "meidän biisejä", kuten Kentin Om du var här. Tuntui kivalta ajatella, että huolimatta välimatkasta ja merestä välissämme oli jotain, mitä voimme tehdä yhdessä.

Multa taitaa nyt jäädä ne tämäniltaiset kolmikymppisbileet väliin. Haluan, että tämä helvetin tauti menee ohi, ja sitä se ei takuulla tee, jos lähden jonnekin riekkumaan. Onneksi olen kyseisen ystäväni jo kertaalleen syöttänyt ja juottanut synttärinsä kunniaksi.

Olisipa kipeille kansalaisille tarjolla jokin sairauden ajan ilmainen kotiinkuljetuspalvelu. Tarvitsisin kaupasta vähän asioita.

7 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Kysy toimitusta, ja chk ruoka.net.
Turha sitä on itseään rasittaa jos on noinkin hyvä syy "laiskotella".
Pitää sitä joskus vähän levätäkin!

11:43 AM, August 13, 2005  
Anonymous Anonymous said...

Älä huoli, kyllä ne "superflunssatkin" paranevat, usein vieläpä itsestään. Joutuu vain odottelemaan sillä aikaa, kun elimistö hoitelee homman, siihen voi mennä pahimmillaan parikin viikkoa. Lepo on numero yksi, sitten nesteytys ja ravitsemus, syö vaikkei olisi nälkä. Särkylääkkeitä ja vastaavia voi syödä, voivat helpottaa oloa.

Jos sairastat usein, saattaisi olla hyvä lisätä liikuntaa, ja varsinkin ulkoliikuntaa. Säännöllinen unirytmi ja terveellinen monipuolinen kotiruoka kohentavat myös elimistön puolustusta.

Toivottelen pikaista paranemista. Hieno blogi kaiken kaikkiaan, ja upeaa teidän tyttöjen yhteishenki.

12:36 PM, August 13, 2005  
Blogger Lostis said...

Kiitos kovasti kommenteistanne. Mietinkin juuri, että pitäiskö jotain särky- tai flunssalääkettä käydä ostamassa. Saisi edes tätä päänsärkyä vähän laantumaan.

Pitänee kiltisti vain pysyä lepotilassa, jatkaa mehun litkimistä ja syödä, vaikka ei ole nälkä.

1:12 PM, August 13, 2005  
Blogger Marjut said...

Minä kaipaisin sellaista palvelua, jossa jokin (hyväntekeväisyys)taho tulisi hakemaan kaiken ylimääräisen kaman pois! Nimimerkillä Päivä kellarissa.

Flunssan parantamiseen sain lääkäritutulta joskus neuvoksi ottaa tuplamäärän beroccaa ja maksimimäärän buranaa vaikkapa viiden päivän kuurina. Ja päälle tietysti nesteitä, paljon nesteitä... On toiminut.

4:08 PM, August 13, 2005  
Blogger Lostis said...

Mulle kun tuo Burana ei käy, vatsa ei kestä eikä astma. Hankalaa. Mutta Marjut, onhan niitä vaikka mitä tahoja, jotka hakee tavaraa kotoa! Kuten Pelastusarmeijan kirpputori. Ylimääräisiä huonekaluja kannattaa ensin tarjota minulle!

4:22 PM, August 13, 2005  
Blogger Marjut said...

Panadol ajanee saman asian kuin burana, luulen. Mitä noihin kirppareihin tulee, niin karvaasti olen kokenut sen (montakin kertaa), ettei ihan mikä tahansa kelpaakaan, vaikka olisi kuinka siistiä ja käyttökelpoista. Kaatopaikallekaan ei viitsisi viedä. Sama juttu myös antikvariaateissa: kirjoista kelpaa vain murto-osa. Ja kellari täyttyy...

4:51 PM, August 13, 2005  
Blogger Lostis said...

Niinhän se kyllä taitaa olla. Divareista on mullakin samaa kokemusta.

Taitaa olla huomenna apteekkireissu sitten edessä. Huomasin nimittäin, että mulla ei ole edes Panadolia. Hoi, kotiinkuljetus!

6:00 PM, August 13, 2005  

Post a Comment

<< Home